Ανακαινίστε ένα δωρεάν κλασικό Queen Anne του 1910

Ανακαινίστε ένα δωρεάν κλασικό Queen Anne του 1910

4 Μαΐου, 2023 0 By admin

Είμαι σχεδιαστής εσωτερικών χώρων. Ο σύζυγός μου, Anthony Frasciello, και εγώ ειδικευόμαστε στην ανακαίνιση σπιτιών που απαιτούν πολλή δουλειά. Αγοράσαμε αυτό το Δωρεάν Classic Queen Anne του 1910 στο Rutherford του New Jersey και ξεκινήσαμε να ανακτήσουμε την ψυχή του ενώ ανανεώνουμε το εσωτερικό για μοντέρνα ζωή.

Το σπίτι του 1910 είχε χάσει τη γύρω βεράντα και τις αρχικές πόρτες εισόδου. Οι εγκεκριμένες από τη διατήρηση παρακαμπτήριος και clapboard του James Hardie αντικατέστησαν τη δυσανάλογη επένδυση των μέσων του 20ου αιώνα.

Στην αρχή ελπίζαμε να βρούμε πρωτότυπα χαρακτηριστικά, όπως ξύλινα πατώματα και πλακάκια. Δυστυχώς, το σπίτι είχε ανακαινιστεί και είχε κακώς συντηρηθεί, έτσι καταλήξαμε να ξεσπάσουμε μεγάλο μέρος του. Το κιγκλίδωμα σκάλας, τα τούβλα τζακιού και η οροφή της βεράντας με χάντρες είναι πρωτότυπα, όπως και η κάτοψη.

Οι vintage πόρτες διασώθηκαν από μια καφετιά πέτρα του Μπρούκλιν. Προέρχονταν από το Recycling the Past, στο Barnegat, NJ

Συνεργαστήκαμε με τον αρχιτέκτονα Rosario Mannino για την ανάπτυξη εξωτερικών προσόψεων κατά τη φάση σχεδιασμού. Το εξωτερικό είναι αναπαλαιωτικό αλλά ενσωματώνει σύγχρονα υλικά. Τα πλαισιωμένα και χτενισμένα clapboards είναι ανθεκτικά προϊόντα James Hardie. Η επένδυση είναι από την CertainTeed. Αντικαταστήσαμε τις ακατάλληλες πόρτες εισόδου με βικτωριανές πόρτες που διασώθηκαν από το Recycling the Past, στο Barnegat, και χρησιμοποιήσαμε vintage εξοπλισμό από την Amighini Architectural, στο Jersey City. Ξαναχτίσαμε την παραδοσιακή βεράντα. εδώ επέμεινα να χρησιμοποιώ αληθινό μαόνι για το κατάστρωμα και τα κάγκελα γιατί το υλικό είναι πυκνό και δημιουργεί μια ωραία πατίνα.

Τα συμπόσια χτίστηκαν στο σαλόνι, πλαισιώνοντας το νέο τζάκι αερίου.

Στο εσωτερικό έχουμε πραγματοποιήσει μια ευαίσθητη ανακαίνιση. Η αντικατάσταση των μαύρων καρό δαπέδων βινυλίου στην είσοδο ήταν μια διακοσμητική υπερβολή: ερωτεύτηκα ένα κλασικό statement πλακάκι Cemento, τσιμέντο με ένθετο χαλκού. (Απαιτεί πολλή συντήρηση, αλλά έχει μεγάλο οπτικό αντίκτυπο.) Ελπίζαμε να διασώσουμε το υπάρχον ξύλινο δάπεδο, αλλά βρήκαμε πολλές μεγάλες τρύπες και εξαρτήματα που λείπουν, οπότε το αντικαταστήσαμε με κόκκινη βελανιδιά σε σανίδες τεσσάρων ιντσών. Ο εργολάβος πλακιδίων μας έκανε μια παλιομοδίτικη δουλειά λάσπης για να εξασφαλίσει μια ομαλή μετάβαση μεταξύ του πλακιδίου και του ξύλινου δαπέδου. Ανοίξαμε μερικούς τοίχους για να δημιουργήσουμε ευρύτερα περάσματα, αλλά δεν αλλάξαμε τόσο πολύ που θα απαιτούσε δομική εργασία.

Η τραπεζαρία έφτασε στα καρφιά. Τα παράθυρα και τα πατώματα είναι καινούργια. Ο πολυέλαιος είναι vintage από τη δεκαετία του 1950 και το etagère είναι ένα βικτοριανό κομμάτι αισθητικής κίνησης που προήλθε από μια πώληση ακινήτων.

Η φίλη μου καλλιτέχνης Heather Jozak ζωγράφισε τη μοντέρνα, γεωμετρική τοιχογραφία. όλοι πιστεύουν ότι η ταπετσαρία είναι προσαρμοσμένη. Ήθελα αυτό το τράνταγμα της νεωτερικότητας, αλλά είναι ένα εντελώς αναστρέψιμο στοιχείο αν ένας μελλοντικός ιδιοκτήτης ήθελε κάτι λίγο περισσότερο της αρεσκείας του. Στο σαλόνι προσθέσαμε μια επέκταση για νέο τζάκι αερίου και κατασκευάσαμε πλευρικούς πάγκους για εντοιχισμένα καθίσματα και αποθηκευτικό χώρο. Για να δημιουργήσω μια οπτική γωνία από την είσοδο μέχρι την πίσω πόρτα, άλλαξα την κατεύθυνση του σαλονιού.

Στην πρώην στενή και παλιά κουζίνα, η στοίβα της καμινάδας παραμένει, καθώς θα ήταν απαγορευτικά ακριβό να αφαιρεθεί. «Δεν είμαι απαραίτητα οπαδός ενός εντελώς ανοιχτού σχεδίου», προσθέτει ο σχεδιαστής.

Ένα τζάκι βρίσκεται σε έναν τοίχο κουζίνας. αν θέλαμε μια εντελώς ανοιχτή ιδέα, θα κόστιζε χιλιάδες δολάρια για να αφαιρεθεί. Αποφασίσαμε να αγκαλιάσουμε αυτόν τον τοίχο. Αντίθετα, ανοίξαμε μια ευρύτερη δίοδο μεταξύ της τραπεζαρίας και της κουζίνας και προσθέσαμε μια συμπαγή συρόμενη γυάλινη πόρτα για να μπει φως.

Τα ντουλάπια βάσης είναι κλασικά με φυσικό τόνο ξύλου. Τα επάνω ντουλάπια είναι βαμμένα σε μπλε-γκρι γαλλικής έμπνευσης που παίρνει τόνους στα δάπεδα από πλακάκια. Οι πάγκοι εργασίας είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικό SapienStone σε λευκό Calacatta.

Η κουζίνα είναι παραδοσιακή με ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα. Τα ντουλάπια τοίχου είναι ένα γαλλικής έμπνευσης μπλε-γκρι χρώμα που παίρνει τόνους στα δάπεδα με πλακάκια από τσιμέντο. Τα ντουλάπια βάσης έχουν κλασικό (και πλενόμενο) φινίρισμα από φυσικό ξύλο. Τα ντουλάπια πηγαίνουν στην οροφή για να μεγιστοποιήσουν την αποθήκευση χωρίς να χρειάζονται ντουλάπια σε κάθε τοίχο. Οι ανθεκτικοί πάγκοι από ιταλική πορσελάνη είναι της SapienStone, σε λευκό χρώμα Calacatta.

Το πίσω μέρος του σπιτιού έλαβε επίσης λίφτινγκ, καθώς και νέο αίθριο και εξωραϊσμό.

Το σπίτι είναι σε λόφο. Μια απότομη ανακαίνιση πίσω αυλής έχει πολλαπλά επίπεδα για να διασκεδάσει ακόμη και μεγάλες ομάδες.
Το χαλίκι από μπιζέλια χαμηλής συντήρησης (έχουμε δύο μεγάλα σκυλιά!) χρησιμοποιείται στους περισσότερους χώρους καθιστικών του επάνω ορόφου.

Ο ιδιοκτήτης Anthony Frasciello κατασκεύασε το κατάστρωμα και την οθόνη απορρήτου με τη βοήθεια ενός φίλου. Προβάλλει ένα κοντινό πλάνο της πισίνας του γείτονα.

Πηγές

Σχεδιαστής:
Jaclyn Isaac, Σκηνοθέτης, Doni Douglas Designs, Shrewsbury, NJ: (201) 691-7546: donidouglasdesigns.com

Αρχιτέκτονας:
RS Mannino Architects & Builders, Rutherford, NJ: rsmannino.com

εξωραϊσμός:
Landscapes by Lou, Montville, NJ: landscapesbylou.com

Παρακαμπτήριος/βότσαλα:
James Hardie: jameshardie.com

Στέγη:
Timberline από την GAF: https://gaf.com

Windows:
Σειρά αρχιτεκτονικής Pella: pella.com

Γαρνίρισμα:
PVC CertainTeed: https://certainteed.com

Πόρτες (Αντίκες):
Ανακύκλωση του παρελθόντος, Barnegat, NJ: recyclingthepast.com

Γαλλικές και συρόμενες πόρτες:
Άντερσεν: andersenwindows.com

Πλακάκι (Φουαγιέ):
Συλλογή Cemento: cementocollection.com (τσιμέντο με ορειχάλκινο ένθετο)

τοιχογραφία:
Heather Jozak Studios: heatherjozakstudios.com

Σχεδιαστής κουζίνας:
Meredith Weiss/“BRIGHTEN” Line Merri Interiors, Commack, NY: merriinteriors.com

Φύλλα εργασίας:
Porcelain SapienStone: sapienstone.com

Καρέκλες μπιστρό:
Κένυα: kenian.com

Φωτισμός (Vintage):
Canvas House Antiques & Design Center, Point Pleasant, NJ: facebook.com/canvashouseantiques

Υλικό (Vintage):
Amighini Architecture, Jersey City: amighini.net

Πόμολα κουζίνας:
Κορυφαία πόμολα: topknobs.com