Δωρεάν μοτίβο πλεξίματος και βίντεο εκμάθησης Shell Skinny Scarf

Δωρεάν μοτίβο πλεξίματος και βίντεο εκμάθησης Shell Skinny Scarf

23 Μαΐου, 2023 0 By admin

Αυτό το δωρεάν μοτίβο πλεξίματος από το Schelpje Skinny Scarf είναι ένα δημιουργικό έργο για να προσθέσετε λίγη αίσθηση στην γκαρνταρόμπα σας. Είναι τέλειο για κάθε εποχή και είναι σίγουρο ότι θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας αξεσουάρ.

Το Shell Skinny Scarf είναι τόσο μοντέρνο όσο και λειτουργικό. Τα όμορφα άκρα σε σχήμα σταγόνας τονίζονται από ένα ωραίο στιβαρό κορδόνι I που τυλίγεται γύρω από ολόκληρο το κασκόλ. Επιπλέον, αυτό το κασκόλ φαίνεται εξίσου καλό στη λάθος πλευρά όσο και στη δεξιά, δίνοντάς σας την τέλεια δικαιολογία για να το αναδείξετε από κάθε γωνία!

Αυτό το κασκόλ προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για να ταιριάζει στις προσωπικές ανάγκες του καθενός. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε κοντά και μακριά μήκη, αλλά και μονόχρωμα, μία σειρά ρίγες ή δύο σειρές ρίγες. Ανάλογα με την επιλογή σας, μπορεί να χρειαστεί να προσαρμόσετε ανάλογα το μοτίβο της βελονιάς.

Το Schelpje Skinny Scarf δεν είναι μόνο μια δήλωση μόδας, αλλά και ένα ευέλικτο αξεσουάρ. Τυλίξτε το γύρω από το λαιμό και τους ώμους σας για επιπλέον ζεστασιά ή διαμορφώστε το γύρω από το κεφάλι σας σαν τουρμπάνι για μια απροσδόκητη εμφάνιση. Όπως και να το φορέσεις, σίγουρα θα κάνεις δήλωση με το Schelpje Skinny Scarf. Με τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα βρείτε τον τέλειο τρόπο για να προσθέσετε λίγο στυλ στην γκαρνταρόμπα σας.

Ευχαριστώ Νατάσα Χόρνμπι για να μοιραστείτε αυτό το όμορφο δωρεάν μοτίβο πλεξίματος. Ο σύνδεσμος για το δωρεάν μοτίβο βρίσκεται κάτω από τη φωτογραφία. Ευτυχισμένο πλέξιμο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν 9 Μοτίβο πλεξίματος χωρίς μαντίλι με κλειδαρότρυπα

Δωρεάν μοτίβο πλεξίματος και βίντεο εκμάθησης Shell Skinny Scarf

Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο για δωρεάν μοτίβο και εκπαιδευτικό βίντεο…

Κοχύλι Skinny μαντήλι