Πώς να πλέκουμε στρογγυλά με κυκλικές βελόνες

Πώς να πλέκουμε στρογγυλά με κυκλικές βελόνες

1 Ιουλίου, 2023 0 By admin

Πάντα στη δεξιά πλευρά

Το πλέξιμο στο στρογγυλό έχει πολλά πλεονεκτήματα για νέες και προηγμένες πλέκτριες, όπως απρόσκοπτη κατασκευή και αποτελεσματικότητα, δεν χρειάζεται να γυρίζετε συνεχώς από τη λάθος πλευρά στη δεξιά πλευρά της εργασίας, όπως με το επίπεδο πλέξιμο.

Επιπλέον, δουλεύοντας στρογγυλά με κύκλους, πλεκτά ή κελάρυσμα πλέκεις με συνέπεια κάθε βελονιά στο σωστη πλευρα του υφάσματος.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πιο ομοιόμορφη ένταση σε όλο το έργο σας σε σύγκριση με την εναλλαγή μεταξύ πλεκτών σειρών και σειρών κελάρυσμα όταν πλέκετε επίπεδη με ίσιες βελόνες.

Επιπλέον, πολλά μοτίβα βελονιών, όπως καλώδια, βελονιές με υφή και χρωματικές εργασίες, είναι πιο εύκολο να εκτελεστούν και να διατηρηθούν όταν πλέκετε στρογγυλά με κυκλικές βελόνες.

Αυτό συμβαίνει επειδή εργάζεστε πάντα από τη δεξιά πλευρά του υφάσματος, κάτι που σας επιτρέπει να ακολουθείτε το σχέδιο χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε ή να προσαρμόσετε πολλές βελονιές.

Μπορείτε να φτιάξετε σωλήνες, κυλίνδρους ή στρογγυλά σχήματα, ώστε να μπορείτε να φτιάξετε αντικείμενα όπως καπέλα, κάλτσες, γάντια και άλλα.

πλέξιμο με κυκλικές βελόνες