Στοίβα βιβλίων με το χέρι »

Στοίβα βιβλίων με το χέρι »

5 Μαΐου, 2023 0 By admin

Οι στοίβες βιβλίων με σφραγίδες στο χέρι είναι ίσως οι αγαπημένες μου χειροτεχνίες όλων των εποχών και είναι ιδανικές για όλους τους λάτρεις των αγροτών! Παιδιά, έχω μια στοίβα βιβλία σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας. Πραγματικά έχει αρχίσει να ξεφεύγει λίγο… αλλά μπορείς να με κατηγορήσεις; Είναι τόσο χαριτωμένοι! Και το καλύτερο είναι ότι είναι τόσο φθηνά και τόσο εύκολα στην κατασκευή τους και μπορείτε να φτιάξετε καινούργια για κάθε εποχή/διακοπές. Απλώς δεν γίνεται καλύτερο από αυτό!

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια, η οποία με βοηθά να συνεχίσω να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίξω εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς αμαζόνα. comεπειδή συμμετέχω στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC.

Προμήθειες:

 • χαρτόδετα του ίδιου μεγέθους – ο αριθμός των βιβλίων που χρειάζεστε εξαρτάται από τις λέξεις/απόσπασμα που θέλετε να βάλετε σε αυτά. Έχω φτιάξει στοίβες που κυμαίνονται από 2-5 βιβλία. Παίρνω τα βιβλία μου από το Dollar Tree μόνο με 1 $!
 • γραμματόσημα – Έχω παραθέσει μερικές διαφορετικές επιλογές γραμματοσήμων αλφαβήτου, επειδή τα αγαπημένα μου γραμματόσημα συχνά εξαντλούνται στο διαδίκτυο. Δείτε παρακάτω τις δυνατότητες!
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ για να πάρω αυτό που χρησιμοποίησα από τον Michaels. Αυτά είναι τα αγαπημένα μου γραμματόσημα και τα έχω χρησιμοποιήσει για ΤΟΣΑ πολλά έργα χειροτεχνίας!
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ για ένα άλλο σετ από υπέροχα γραμματόσημα αλφαβήτου από τον Michaels. Αυτό είναι ένα σετ σφραγίδων από καουτσούκ (όχι καθαρές σφραγίδες όπως αυτές που χρησιμοποίησα στο βίντεο), γι’ αυτό ΔΕΝ χρειάζεστε τα ακρυλικά μπλοκ αν τα αγοράσετε. Οι σφραγίδες από καουτσούκ λειτουργούν υπέροχα και τις έχω χρησιμοποιήσει για στοίβες βιβλίων ο ίδιος! Είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από τα άλλα γραμματόσημα, γεγονός που τα κάνει να φαίνονται πολύ όμορφα και πιο ευανάγνωστα. Η μόνη συμβουλή που έχω όταν χρησιμοποιώ τις σφραγίδες από καουτσούκ μπλοκ είναι να καθαρίσετε την περιοχή από καουτσούκ γύρω από το γράμμα αφού πιέσετε τη σφραγίδα στο μελάνι. Διαφορετικά, θα υπάρχει μελάνι σε όλη την περιοχή από καουτσούκ και όταν το σφραγίζετε, θα αφήνει σημάδια μελανιού γύρω από τα γράμματα. Απλώς χρησιμοποιώ ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ για να σκουπίσω τυχόν περίσσεια μελάνης από την ελαστική περιοχή πριν βάλω τα γράμματα.
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ για να πάρετε μερικές χαριτωμένες σαφείς σφραγίδες αλφαβήτου από την Amazon. Αυτά μοιάζουν πολύ με το αγαπημένο μου σετ από τον Michaels, μόνο που είναι ελαφρώς μικρότερα.
   ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΑΥΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΕΤΩΝ Σφραγίδων!
 • γραμματόσημο – Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δω αυτό που χρησιμοποίησα από τον Michaels, ή Κάντε κλικ ΕΔΩ να πάρεις ένα παρόμοιο από το Amazon.
 • ακρυλικό μπλοκ (όταν χρησιμοποιείτε τις σαφείς σφραγίδες) – Κάντε κλικ ΕΔΩ να αγοράσετε ακρυλικά μπλοκ Michaels, ή Κάντε κλικ ΕΔΩ να αγοράσει παρόμοια από το Amazon.
 • σχοινί – Κάντε κλικ ΕΔΩ να αγοράσει το σχοινί του Μιχαήλ, ή Κάντε κλικ ΕΔΩ να αγοράσω σχοινί στο Amazon
 • ψαλίδι

Ακολουθεί το γρήγορο βίντεο DYI:

Οδηγίες:

 • ξεκολλήστε τα εξώφυλλα από τα βιβλία
 • βρείτε το βιβλίο που θέλετε στην κορυφή (επιλέγω πάντα ένα με καλή/ταιριαστή κορυφαία σελίδα)
 • κολλήστε τις σαφείς σφραγίδες σας στο ακρυλικό μπλοκ σας
 • πιέστε τις στάμπες (στο ακρυλικό μπλοκ) μέσα στο μελάνι, φροντίζοντας οι σφραγίδες να είναι πλήρως καλυμμένες με μελάνι
 • εκτυπώστε τα μελανωμένα γραμματόσημα στα βιβλία – εάν ένα γράμμα δεν βγαίνει όσο καλά θα θέλατε, μελανώστε ξανά τη σφραγίδα και δοκιμάστε ξανά. Δεν μπορείς να το χαλάσεις αυτό! Αν το ξανασφραγίσετε και είναι λίγο «τελειωμένο», μην ανησυχείτε για αυτό – προσθέτει χαρακτήρα!
 • αφού σφραγίσετε όλα τα βιβλία, τυλίξτε το κορδόνι γύρω από τη στοίβα και δέστε το κορδόνι σε ένα φιόγκο

Για να δω? Σου είπα ότι ήταν εύκολο! Ανυπομονώ να ακούσω για όλες τις στοίβες βιβλίων που δημιουργείτε! Αλλά προτού ξεκινήσετε τη χειροτεχνία, κοιτάξτε παρακάτω για να δείτε μερικές από τη συλλογή μου. Εντάξει, δεν είναι ούτε το ήμισυ της συλλογής μου, αλλά ίσως βλέποντας μερικά από αυτά να σας δώσει μερικές ιδέες για το τι είδους στοίβες βιβλίων να φτιάξετε! Και θα δείτε παρακάτω την ειδική στοίβα βιβλίων με την καλύτερη μαμά ποτέ που χαρίζω στη μαμά μου για τη γιορτή της μητέρας. Νομίζω ότι θα το λατρέψει, και το ίδιο είναι η καλύτερη μαμά όλων των εποχών, γι’ αυτό της αξίζει να έχει αυτή τη στοίβα με βιβλία ως πολύτιμο τρόπαιο στο σπίτι της!

Το τέλειο δώρο για την υπέροχη μαμά σου!

Λατρεύω το Family Stacks! Είναι ιδανικά για εμφάνιση στο σαλόνι σας, αλλά κάνουν και τέλεια δώρα. Και μην ξεχνάτε εκείνες τις γιαγιάδες και τις προγιαγιάδες που πιθανότατα θα λάτρευαν μια στοίβα βιβλίων με τα ονόματα των εγγονιών/δισέγγονών τους.

Οι στοίβες βιβλίων ανακοινώσεων γέννησης είναι το τέλειο ενθύμιο, είτε πρόκειται για το μικρό σας είτε για τον κολλητό σας.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κάθετες στοίβες βιβλίων όπως η παραπάνω στοίβα του Joy Book! Ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο με στοίβες βιβλίων!

Οι στοίβες βιβλίων στα αριστερά δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το Σετ σφραγίδας από καουτσούκκαι οι υπόλοιπες στοίβες βιβλίων γίνονται χρησιμοποιώντας το καθαρό σύνολο σφραγίδων από τον Michaels.

Αυτή η σφραγίδα κολοκύθας είναι ιδανική για όλες τις στοίβες βιβλίων φθινοπώρου/κολοκύθας! Χρησιμοποίησα τη μικρότερη σφραγίδα κολοκύθας από αυτό το σετ γραμματοσήμων.

Ακολουθεί ένα κοντινό πλάνο των στοίβων βιβλίων που δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας το Σετ σφραγίδας από καουτσούκ.

Ακολουθεί μια παράπλευρη σύγκριση και των 3 επιλογών γραμματοσήμων (αναφέρονται από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο) και συνδέονται παρακάτω με αριθμούς.
Νο 1 γραμματόσημα, #2 γραμματόσημα, #3 γραμματόσημα

Ανυπομονώ να δείτε όλες τις στοίβες βιβλίων που θα φτιάξετε! Φροντίστε να μου κάνετε tag στο Instagram @shescraftyandsheknowsit με τα αριστουργήματά σας! Πάντα απολαμβάνω να βλέπω αυτό που σκέφτεσαι!

Μην χάσετε ποτέ ξανά μήνυμα!