Συμβουλές για αρχάριους για να αναγνωρίσετε την καλής ποιότητας κάνναβη

Συμβουλές για αρχάριους για να αναγνωρίσετε την καλής ποιότητας κάνναβη

25 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Εάν είστε νέος στον κόσμο της κάνναβης, το να γνωρίζετε πώς να ξεχωρίζετε τη διαφορά μεταξύ κάνναβης καλής ποιότητας και κάνναβης κακής ποιότητας μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Εξάλλου, δεν θέλετε να σπαταλήσετε τα χρήματά σας σε μπουμπούκια χαμηλής ποιότητας που δεν σας δίνουν τα εφέ που θέλετε.

Αλλά πώς μπορείτε να ξεχωρίσετε τη διαφορά μεταξύ της κάνναβης στο επάνω ράφι και στο κάτω ράφι; Ποια είναι τα σημάδια της υψηλής ποιότητας και χαμηλής ποιότητας μαριχουάνας;

Κάνναβις

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την κάνναβη

Αυτός ο σύντομος οδηγός δίνει στους αρχάριους συμβουλές για το πώς να αναγνωρίζουν την καλής ποιότητας κάνναβη με βάση τέσσερα κύρια κριτήρια: τριχώματα, οσμή, εμφάνιση και αίσθηση. Επιπλέον, θα μοιραστούμε μερικές πρόσθετες πληροφορίες και οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με την επιλογή του καλύτερου στελέχους για τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να κάνετε την έρευνα πριν αποφασίσετε για την κάνναβη, και δικαίως. Παρακάτω είναι μερικές βασικές πληροφορίες για να αναγνωρίσετε τι πρέπει να αναζητήσετε, ειδικά για αρχάριους.

Κάνναβις

1. Τριχώματα

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εξετάσετε τα τριχώματα στην επιφάνεια της μαριχουάνας. Τα τριχώματα είναι μικρές κρυσταλλικές δομές που παράγουν και αποθηκεύουν τα κανναβινοειδή (όπως η THC και η CBD) και τα τερπένια (όπως το λιμονένιο και το μυρσένιο) που δίνουν στην κάνναβη τα αποτελέσματα και τις γεύσεις της.

Επιπλέον, όσο περισσότερα τριχώματα μπορείτε να δείτε με γυμνό μάτι ή με μεγεθυντικό φακό, τόσο πιο ισχυρό και γευστικό είναι το στέλεχος.

Η καλή κάνναβη φαίνεται παγωμένη λόγω της αφθονίας των τριχωμάτων. Λάμπει κάτω από το φως σαν ζάχαρη ή διαμάντια. Τα τρίχωμα μπορεί επίσης να έχουν διαφορετικά χρώματα ανάλογα με το στάδιο ωρίμανσης: διαυγή (ανώριμα), γαλακτώδη (αιχμή) ή κεχριμπαρένια (υπερώριμα).

Όταν η Κάνναβη είναι κακή, θα φαίνεται θαμπή λόγω της έλλειψης τριχωμάτων, με αποτέλεσμα να φαίνεται επίπεδη και άψυχη κάτω από το φως. Τα τρίχωμα μπορεί επίσης να καταστραφούν ή να λείπουν λόγω κακού χειρισμού ή αποθήκευσης.

Αν ψάχνετε για προϊόντα κάνναβης υψηλής ποιότητας στο διαδίκτυο χωρίς την ταλαιπωρία της αναζήτησης και του ελέγχου, επισκεφτείτε το Earthy Select Premium Online Store Cannabis για να βαθμολογήσετε τα μπουμπούκια σας και όλα όσα σχετίζονται με αυτά. Ορισμένοι ειδικοί κάνουν όλους τους ποιοτικούς ελέγχους για εσάς.

Επιπλέον, προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, από λουλούδια μέχρι βρώσιμα και συμπυκνώματα, όλα προερχόμενα από αξιόπιστους κτηνοτρόφους και παραγωγούς. Μπορείτε επίσης να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στο blog και τις σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2. Άρωμα

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν πάτε να δείτε μια παρτίδα κάνναβης είναι να τη μυρίσετε. Η καλή μαριχουάνα έχει πάντα ένα δυνατό και ευχάριστο άρωμα που υποδηλώνει φρεσκάδα και δραστικότητα. Η κάνναβη υψηλής ποιότητας μπορεί να μυρίζει μπαχαρικά, μήλα, πεύκο, εσπεριδοειδή, δαμάσκηνα ή άλλα διακριτικά γήινα αρώματα, ανάλογα με το στέλεχος. Όσο πιο πικάντικη και πολύπλοκη είναι η μυρωδιά, τόσο πιο πιθανό είναι η κάνναβη να είναι υψηλής ποιότητας.

Η κακής ποιότητας κάνναβη, από την άλλη πλευρά, έχει μια αμυδρή ή δυσάρεστη οσμή που μπορεί να υποδηλώνει κακές συνθήκες καλλιέργειας, ακατάλληλη σκλήρυνση, μούχλα ή μόλυνση. Η κακή μαριχουάνα μπορεί να μυρίζει σαν σανό, γρασίδι, βρωμιά ή χημικές ουσίες. Εάν μυρίζει μούχλα, ξινή ή σάπια, μπορεί να έχει μούχλα ή ωίδιο. Φυσικά θα πρέπει να το αποφύγετε πάση θυσία.

3. Κοίτα

Το τρίτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε προσεκτικά τις κορυφές. Η καλή μαριχουάνα έχει μια ζωντανή και ελκυστική εμφάνιση που αντανακλά την υγεία και τη ζωτικότητα. Συνήθως, έχει ως επί το πλείστον πράσινο χρώμα, με αποχρώσεις που κυμαίνονται από ανοιχτό έως σκούρο. Και ανάλογα με τη γενετική και το αναπτυσσόμενο περιβάλλον τους, ορισμένα στελέχη μπορεί επίσης να έχουν νότες μοβ, μπλε, κόκκινου ή πορτοκαλί. Μπορεί επίσης να έχουν πολλές πορτοκαλί τρίχες (γνωστές ως ύπεροι) που δείχνουν ότι είναι ώριμα και έτοιμα για συγκομιδή.

Η κακή κάνναβη συνήθως φαίνεται θαμπή και μη ελκυστική, αντανακλώντας την κακή ποιότητα και την υποβάθμιση. Έχει τυπικά καφέ ή κίτρινο χρώμα, με λίγες έως καθόλου πορτοκαλί τρίχες. Επιπλέον, η κακή κάνναβη μπορεί επίσης να έχει σπόρους ή μίσχους στα μπουμπούκια, γεγονός που μειώνει την ισχύ και τη γεύση.

4. Η αίσθηση της κάνναβης

Το τέταρτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αγγίξετε τα μπουμπούκια και να τα πιέσετε απαλά ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Η καλή κάνναβη έχει μια κολλώδη και ελαφρώς σπογγώδη υφή που δείχνει την περιεκτικότητα σε υγρασία και την πυκνότητα των τριχωμάτων.

Επιπλέον, θα πρέπει να αισθάνεται ελαφρώς υγρό, αλλά όχι υγρό ή υγρό. Θα πρέπει επίσης να έχει κάποια αντίσταση όταν το πιέζετε, αλλά να μην θρυμματίζεται ή να γκρεμίζεται.

Από την άλλη πλευρά, η κακή κάνναβη έχει ξηρή και εύθραυστη υφή, υποδηλώνοντας την ηλικία και την έκθεση στον αέρα και το φως. Αισθάνεται πολύ ξηρό ή πολύ υγρό. Θρυμματίζεται σε σκόνη ή κολλάει μεταξύ τους σε συστάδες όταν το πιέζετε.

Κάνναβις

Πρόσθετες συμβουλές για τον εντοπισμό καλής ποιότητας κάνναβης

Εκτός από τους παράγοντες που αναφέρθηκαν, μπορεί να υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιλέξετε καλής ποιότητας κάνναβη. Είναι οι εξής:

Δεδομένα δοκιμής

Εάν είναι διαθέσιμα, αναζητήστε δεδομένα δοκιμών από ένα αξιόπιστο εργαστήριο που δείχνει τα προφίλ κανναβινοειδών και τερπενίων του στελέχους που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το στέλεχος που ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμητές επιδράσεις και προτιμήσεις σας. Για παράδειγμα, αν ψάχνετε για ένα χαλαρωτικό και ηρεμιστικό στέλεχος, μπορείτε να επιλέξετε ένα με υψηλή περιεκτικότητα σε THC και μυρσένιο. Ψάχνετε για ένα διεγερτικό και τονωτικό στέλεχος; Μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα με υψηλή περιεκτικότητα σε CBD και λιμονένιο.

Κριτικές

Ελέγξτε τις κριτικές χρηστών που γράφτηκαν από άτομα που έχουν χρησιμοποιήσει το στέλεχος που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον, αυτό σας δίνει μια ιδέα για τα αποτελέσματα, τη γεύση και την ποιότητα που μπορείτε να περιμένετε. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε συστάσεις από τους φίλους σας, τους budtenders ή τις διαδικτυακές κοινότητες.

Τιμή

Όσον αφορά την κάνναβη, γενικά παίρνετε αυτό που πληρώσατε. Η κάνναβη υψηλότερης ποιότητας τείνει να είναι πιο ακριβή από την κάνναβη χαμηλότερης ποιότητας. Ωστόσο, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές τιμές για στελέχη στα επάνω ράφια ή να ανακαλύψετε κρυμμένους πολύτιμους λίθους στα κάτω ράφια. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε είναι να πειραματιστείτε με διαφορετικά στελέχη και να τα συγκρίνετε μόνοι σας.

Παραδείγματα καλής ποιότητας κάνναβης

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα καλής ποιότητας κάνναβης:

  • Μπλε Όνειρο: Ένα ισορροπημένο, δυναμωτικό, ηρεμιστικό χαρακτηρίζει αυτό το υβριδικό στέλεχος που κυριαρχεί στο sativa, το οποίο επίσης αποπνέει ένα ευχάριστο άρωμα μούρων.
  • OG Kush: Ισχυρή ευφορία και ηρεμία από ένα κυρίαρχο υβριδικό στέλεχος με άρωμα πεύκου και γης.
  • Sour Diesel: Ένα υβρίδιο που κυριαρχεί στις indica με γήινο άρωμα πεύκου και έντονη ευφορία.
  • Girl Scout Cookies: Ένα κυρίαρχο υβρίδιο indica με έντονο, ευχάριστο και ηρεμιστικό άρωμα και γλυκό και πικάντικο άρωμα.
  • Pineapple Express: Ένα συναρπαστικό και ηρεμιστικό μακράς διαρκείας χαρακτηρίζει αυτό το υβριδικό στέλεχος που κυριαρχεί στη sativa, το οποίο έχει επίσης ένα τροπικό και φρουτώδες άρωμα.

Τελικές σκέψεις

Εάν είστε νέος, ελπίζουμε αυτές οι συμβουλές για αρχάριους για το πώς να εντοπίσετε ποιοτικά ζιζάνια να σας βοήθησαν να μάθετε να τα αναγνωρίζετε από την εμφάνιση, τη μυρωδιά, την αίσθηση και την υφή τους. Είναι απαραίτητο να θυμάστε ότι η κάνναβη υψηλής ποιότητας θα έχει πάντα ένα δυνατό και ευχάριστο άρωμα, ένα λαμπερό και ποικίλο χρώμα, μια κολλώδη και σπογγώδη υφή και μια πυκνή και καλοσχηματισμένη δομή. Έχει επίσης υψηλή συγκέντρωση τριχωμάτων, ελάχιστους σπόρους και μίσχους, πορτοκαλί τρίχες και δεν έχει μούχλα, ωίδιο, φυτοφάρμακα ή άλλους ρύπους.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️