6 εύκολα πράγματα που κάνουν πάντα οι άνθρωποι με καθαρό μπάνιο

6 εύκολα πράγματα που κάνουν πάντα οι άνθρωποι με καθαρό μπάνιο

10 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Όταν πρόκειται για καθαρά μπάνια, παλεύουμε πάντα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να τα διατηρήσουμε χωρίς μικρόβια και τακτοποιημένα. Γενικά, δεν με πειράζει να καθαρίζω, αλλά το μπάνιο φαίνεται πάντα να είναι το πιο δύσκολο να διατηρηθεί απολυμασμένο και καθαρό. Μέχρι τώρα! Τελικά κατάλαβα πώς να διατηρώ το μπάνιο μου καθαρό σε καθημερινή βάση και να φροντίζω να παραμένουν έτσι. Εξάλλου, θέλουμε τα μπάνια μας να φαίνονται όμορφα και να παραμένουν καθαρά.

Αν θέλετε να μάθετε πώς οι άνθρωποι με καθαρά μπάνια τα διατηρούν έτσι, διαβάστε παρακάτω.

Καθαρά μπάνια

Καθαρά μπάνια – δεν χρειάζεται να ανησυχείτε

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το να κρατάμε το σπίτι μας καθαρό δεν είναι εύκολο. Πρέπει να προσλάβετε μια υπηρεσία καθαρισμού για να πλοηγηθείτε σε ένα απλό πρόγραμμα καθαρισμού. Το να διατηρούμε τα μπάνια μας καθαρά είναι ένα από τα πιο ενοχλητικά μέρη στο σπίτι μας για καθαρισμό. Με καθημερινά ντους και συνεχή περιποίηση, τα μπάνια μας γίνονται τόσο γρήγορα ένα χάος από μαλλιά, μικρόβια και βρωμιά.

Επιπλέον, εάν έχετε περισσότερα από ένα μπάνια στο σπίτι σας, η εργασία μπορεί γρήγορα να γίνει σχεδόν αδύνατο να παραμείνει καθαρό. Παλιά μου έπαιρνε σχεδόν μια ώρα για να τα καθαρίσω, αλλά τώρα ανακάλυψα έξι εύκολα βήματα που θα διατηρήσουν τα μπάνια μου έτσι.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε έξι απλά πράγματα που κάνω, και πολλά άλλα, για να διατηρώ τα καθαρά μπάνια καθαρά και χωρίς μικρόβια. Και πώς δεν χρειάζεται να πας από το δρόμο σου για να τους κρατήσεις έτσι.

Καθαρά μπάνια

1 – Κρατήστε τα είδη καθαρισμού κοντά – κατά προτίμηση στο μπάνιο

Αν και μπορεί να μην φαίνεται μεγάλη βοήθεια, πιστέψτε με, είναι. Κρατώντας τα είδη καθαρισμού κοντά, κατάφερα να κρατήσω τα μπάνια καθαρά σε όλο μου το σπίτι. Επιπλέον, αντί να τρέχω στο σπίτι να τα βρω, τα κρατάω σε ένα ντουλάπι πάνω από την τουαλέτα μου. αυτή η συμβουλή είναι σωτήρια.

Επιπλέον, κρατάω όλα όσα χρειάζομαι για να κάνω τον καθαρισμό γρήγορο και εύκολο. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ το Fantastik All Purpose Cleaner για να καθαρίσω τη λεκάνη, τη μπανιέρα, το μπουντουάρ, το αντιβακτηριακό Miltisurface Windex για τους καθρέφτες, τα πόμολα, τα χερούλια κ.λπ., και μερικές φορές για να τακτοποιήσω γρήγορα τη λεκάνη της τουαλέτας. Χρησιμοποιώ επίσης απολυμαντικά μαντηλάκια Lysol για γρήγορα μαντηλάκια μεταξύ των καθαρισμών. Συνήθως τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά και είναι μια σωτήρια χάρη για μια εμπειρία καθαρισμού χωρίς μικρόβια. Διατηρώ επίσης το αγαπημένο μου καθαριστικό λεκάνης τουαλέτας, το Lysol Lime & Rust Toilet Bowl Cleaner, και βουρτσίζω ακριβώς πίσω από το μπολ, ώστε να το έχω πάντα στο χέρι.

Επιπλέον, μόλις έχετε κοντά σας όλα όσα χρειάζεστε, θα διαπιστώσετε ότι σας παρακινεί να διατηρείτε τα πράγματα καθαρά και τακτοποιημένα. Εάν δεν έχετε ντουλάπα στο μπάνιο σας, προτείνω να πάρετε μια. Μπορείτε να τα αγοράσετε για τον τοίχο σας ή ένα όρθιο έπιπλο μπάνιου. Εάν το μπάνιο σας είναι μικρό, προσθέστε ένα κομψό καροτσάκι αποθήκευσης για να αποθηκεύετε τα είδη καθαρισμού. Χρησιμοποιήστε τη δημιουργική σας εφευρετικότητα για να τους βρείτε ένα μέρος για να κάνετε τον καθαρισμό ευκολότερο και ταχύτερο.

2 – Σκουπίζετε τακτικά τους καθρέφτες

Είτε έχετε έναν ή περισσότερους καθρέφτες, το να τους καθαρίζετε τακτικά θα διατηρήσει το μπάνιο σας σε πολύ καλύτερη κατάσταση όταν το σκουπίζετε. Αυτό διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και θα τα διατηρήσει πεντακάθαρα. Τίποτα δεν είναι πιο άσχημο από πιτσιλιές οδοντόκρεμας ή προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά για να τα καθαρίσετε θα σας παρακινήσει να διατηρήσετε τα μπάνια σας καθαρά.

3 – Καθαρίστε το ντους ενώ βρίσκεστε σε αυτό

Όλοι γνωρίζουμε πόσο γρήγορα τα ντους μας μπορούν να λερωθούν και να καθαριστούν δύσκολα. Λοιπόν, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να λύσετε αυτό το πρόβλημα! Όσο είστε στο ντους, καθαρίστε το! Είναι χρήσιμο να έχετε έναν αποσπώμενο σωλήνα κεφαλής ντους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ξεπλύνετε γρήγορα το μπάνιο. Φυσικά δεν χρειάζεται να το κάνετε αυτό κάθε μέρα, αλλά μπορείτε. Καθαρίζω το δικό μου κάθε δεύτερη μέρα και βρίσκω ότι λειτουργεί τέλεια.

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με σκληρά χημικά, δοκιμάστε το Seventh Generation All Purpose Cleaner. Δεν περιέχει σκληρές χημικές ουσίες, διαλύτες με βάση το πετρέλαιο, αιθέρες γλυκόλης, φωσφορικά άλατα, οξέα, καυστικά, βαφές ή αρώματα. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να διατηρήσετε το μπάνιο και την μπανιέρα σας αστραφτερά καθαρά με λίγα λεπτά κάθε λίγες μέρες.

4 – Declutter The Clutter – Για καθαρά μπάνια είναι απαραίτητο

Ακόμα κι αν το μπάνιο σας φαίνεται και είναι καθαρό, η ακαταστασία θα πει μια διαφορετική ιστορία. Με όλα τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, σώματος και μακιγιάζ, το μπάνιο μας μπορεί γρήγορα να γίνει ακατάστατο και να φαίνεται ακατάστατο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν, τοποθετήστε το πίσω μόλις τελειώσετε. Και φρόντισε να έχεις μια θέση για όλα και όλα στη θέση τους.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όμορφους αποθηκευτικούς χώρους, όπως διακοσμητικά καλάθια, ντουλάπια και αποθηκευτικό χώρο κάτω από τον νεροχύτη για να κρατάτε τα πράγματά σας τακτοποιημένα και τακτοποιημένα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η οικογένειά σας κάνει το ίδιο. Ενθαρρύνετέ τους επίσης να αφήσουν τα πράγματα μακριά. Ίσως μπορείτε να αυξήσετε την αμοιβή τους κατά μερικά δολάρια για να διατηρείτε το μπάνιο τακτοποιημένο. Ή αφήστε τους να παίξουν παιχνίδια ή να παρακολουθήσουν τηλεόραση περισσότερο από το συνηθισμένο.

Εικόνα: DECOMOMO Κάδοι αποθήκευσης | Υφασμάτινα καλάθια αποθήκευσης

5 – Καθαρίζετε τα πατώματα κάθε δεύτερη μέρα

Τα δάπεδα στα μπάνια μας μπορούν γρήγορα να γίνουν ένα από τα πιο βρώμικα μέρη για καθαρισμό. Όλη η τρίχα και η βρωμιά που συσσωρεύονται μπορούν να κάνουν το μπάνιο σας να φαίνεται βρώμικο και γρήγορο. Χρησιμοποιώ την ασύρματη ηλεκτρική μου σκούπα για να καθαρίζω γρήγορα όλη τη βρωμιά κάθε μέρα. Αυτό διατηρεί το πάτωμά μου ωραίο και καθαρό. Το συνεχίζω με μερικά απολυμαντικά μαντηλάκια Lysol και καθαρίζω εύκολα τυχόν διαρροές ή ακαταστασία στη λεκάνη της τουαλέτας αμέσως.

Διατηρώντας τα δάπεδα του μπάνιου σας καθαρά θα διατηρήσετε τον χώρο σας λαμπερό και απαλλαγμένο από μικρόβια. Και θα παρατηρήσετε ότι και το μπάνιο σας μυρίζει πιο καθαρά.

6 – Καθαρισμός σημείων – Το λατρεύουν τα καθαρά μπάνια

Θεωρώ ότι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσω το μπάνιο μου χωρίς μικρόβια είναι να κάνω τακτικό καθαρισμό των σημείων. Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Όπου βλέπω χάος, το καθαρίζω αμέσως. Αν το κάθισμα της τουαλέτας έχει λεκέδες, τους σκουπίζω. Ή αν το μπουντουάρ έχει λεκέδες από νερό, τους σκουπίζω αμέσως.

Εάν βιάζεστε, αφιερώστε λίγα δευτερόλεπτα για να καθαρίσετε ούτως ή άλλως. Αυτό ισχύει και για τους τοίχους σας. Μπορείτε να σκουπίσετε εύκολα τους λεκέδες ή την ακαταστασία στον τοίχο σας με καθαρισμό με σημεία.

Με τη βοήθεια αυτών των έξι συμβουλών θα ανακαλύψετε ότι το μπάνιο σας φαίνεται καθαρό και παραμένει καθαρό. Ακόμη και με ένα φορτωμένο πρόγραμμα, μπορείτε να αφιερώσετε λίγα λεπτά κάθε μέρα για να τακτοποιήσετε και να εξοικονομήσετε ώρες εργασίας καθαρίζοντας τα μπάνια σας. Κάθε τόσο μπορείτε να καθαρίζετε τα μπάνια σας σχολαστικά αν έχετε χρόνο και υπομονή για αυτό.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

6 εύκολα πράγματα που κάνουν πάντα οι άνθρωποι με ένα καθαρό μπάνιο - Sassy Townhouse Living
Ωραίες ενημερώσεις μπάνιου

Όταν πρόκειται για την ανακαίνιση των σπιτιών μας, όλοι θέλουμε έργα που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας, σωστά; Εάν είστε βολικοί στο σπίτι, μπορείτε εύκολα να λάβετε αυτές τις υπέροχες ενημερώσεις μπάνιου! Έχουμε μερικές ιδέες που μπορεί να έχετε παραβλέψει ή ονειρευτείτε να κάνετε μόνοι σας!

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️