8 κινητοποιητικά προϊόντα προπόνησης και φυσικής κατάστασης που πρέπει να δείτε

8 κινητοποιητικά προϊόντα προπόνησης και φυσικής κατάστασης που πρέπει να δείτε

11 Ιουνίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε λίγο κίνητρο για να μας βοηθήσει να ασκηθούμε. Και με αυτά τα προϊόντα γυμναστικής λαμβάνετε την ώθηση που χρειάζεστε. Η καθιέρωση μιας τακτικής ρουτίνας άσκησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση.

Άλλωστε, η συνέπεια είναι το κλειδί για την επίτευξη ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Ωστόσο, μερικές φορές υπάρχουν μέρες που δεν έχετε όρεξη για άσκηση. Και ενώ η ξεκούραση είναι απαραίτητη, η παράλειψη της άσκησης για αρκετές συνεχόμενες ημέρες μπορεί να σας κάνει λιγότερο κίνητρο για να επιστρέψετε αμέσως στη ρουτίνα άσκησής σας.

Προϊόντα γυμναστικής

Τα προϊόντα γυμναστικής σας δίνουν κίνητρο και σας κρατούν κίνητρο

Όλοι γελάμε όταν οι άνθρωποι λένε ότι τα προϊόντα γυμναστικής τους, όπως οι διάδρομοι και τα σταθερά ποδήλατα, γίνονται σχάρες ρούχων. Λοιπόν, αυτό συμβαίνει επειδή κάπου στην πορεία χάνουμε το κίνητρο και χαλαρώνουμε στην καθημερινή πρακτική. Επιπλέον, όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε σε φόρμα σε οποιαδήποτε ηλικία και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα σχέδιο για να παραμείνουμε στο παιχνίδι φυσικής κατάστασης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εύρεση του κινήτρου για να συνεχίσετε (ή ακόμα και να ξεκινήσετε) την άσκηση μπορεί να είναι μια πρόκληση. Μπορεί ακόμη και να χάσετε τελείως το ενδιαφέρον σας για άσκηση λόγω του πολυάσχολου προγράμματός σας ή της μη εξοικείωσης σας με τη δομημένη άσκηση.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αναζωπυρώσετε τη σπίθα που σας έκανε να θέλετε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη γυμναστική. Ένας τρόπος είναι να επενδύσετε σε αξεσουάρ και προϊόντα γυμναστικής που μπορούν να κάνουν τη ρουτίνα της προπόνησής σας λίγο πιο διασκεδαστική και συναρπαστική.

Παρακάτω είναι μια λίστα με οκτώ προϊόντα γυμναστικής που θα σας κρατήσουν κίνητρο κατά την άσκηση.

Προϊόντα γυμναστικής

1 – Εξοπλισμός γυμναστικής με κίνητρα

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Δεν χρειάζεστε απαραίτητα τον πιο προηγμένο εξοπλισμό γυμναστικής για να σας παρακινήσει να ασκηθείτε. Μερικές φορές τα πιο απλά και φθηνά προϊόντα γυμναστικής αρκούν για να γυμναστείτε. Για παράδειγμα, τα προϊόντα γυμναστικής, όπως ένα βραχιολάκι ή ένα σετ αλτήρες με κίνητρα για προπόνηση μπορούν να σας δώσουν την ώθηση που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το σετ σας.

Όταν αισθάνεστε ότι δεν πρόκειται να πάτε πουθενά με τη ρουτίνα της προπόνησής σας, διαβάζοντας τα κίνητρα στον εξοπλισμό σας μπορεί να σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε. Ας υποθέσουμε ότι δυσκολεύεστε να βρείτε ένα κατάστημα που μπορεί να φτιάξει τέτοια προϊόντα γυμναστικής κατά παραγγελία. Σε αυτήν την περίπτωση, πολλοί ιστότοποι προσφέρουν γρήγορη παράδοση βραχιολιών, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε ένα σετ εξατομικευμένου εξοπλισμού γυμναστικής το συντομότερο δυνατό.

2 – Κομψά ρούχα προπόνησης

Η αγορά ρούχων γυμναστικής μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε περισσότερο κίνητρο για άσκηση. Εάν τα ρούχα προπόνησης που αγοράσατε ταιριάζουν μεταξύ τους και ταιριάζουν στο στυλ σας, είναι πιο πιθανό να τα φορέσετε και να ασκηθείτε ενώ επιδεικνύετε το νέο σας ντύσιμο. Επιπλέον, αν τα ρούχα προπόνησής σας σας κάνουν να φαίνεστε και να νιώθετε υπέροχα, τόσο πιο χαρούμενοι και σίγουροι θα νιώθετε ενώ ασκείστε.

Επιπλέον, εκτός από την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας, τα ρούχα προπόνησης παρέχουν επίσης πολλές ρουτίνες άσκησης που μπορεί να προκαλέσουν δυσφορία. Και αν το κάνετε λάθος, κινδυνεύετε να τραυματιστείτε. Ωστόσο, με ρούχα γυμναστικής υψηλής ποιότητας, λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να αποτρέψετε τραυματισμούς στην προπόνηση και να αισθάνεστε πιο άνετα κατά τη διάρκεια της άσκησης.

3 – Ασύρματα αθλητικά ακουστικά ή ακουστικά – Προϊόντα γυμναστικής που δίνουν κίνητρο

Η ακρόαση δυναμωτικής μουσικής μπορεί να σας δώσει ώθηση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας, ειδικά αν προπονείστε έξω ή σε ένα γεμάτο γυμναστήριο. Αυτό είναι συνήθως όπου μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε την τέλεια ζώνη με τόσους πολλούς περισπασμούς γύρω σας. Με τα σωστά προϊόντα φυσικής κατάστασης, μπορείτε να παραμείνετε παρακινημένοι κατά τη διάρκεια της ρουτίνας άσκησής σας.

Επιπλέον, με όλο τον θόρυβο του περιβάλλοντος, μπορεί να είναι μια πρόκληση να εστιάσετε στην προπόνησή σας. Τούτου λεχθέντος, είναι καλή ιδέα να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι ποιοτικών ασύρματων αθλητικών ακουστικών ή ακουστικών που θα σας βοηθήσουν να παρακινήσετε και να σας κρατήσουν σε κίνηση και αυλάκωση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Σε αντίθεση με τα γενικά ακουστικά και ακουστικά, αυτοί οι τύποι αθλητικού ηχητικού εξοπλισμού καλύπτουν τις ανάγκες των ατόμων με ενεργό τρόπο ζωής.

Φυσικά μας αρέσει η ασύρματη σχεδίαση, καθώς εξαλείφει τον κίνδυνο παρεμβολής των καλωδίων στην προπόνησή σας. Κατά προτίμηση, μου αρέσουν τα ακουστικά μου Bose QuietComfort. Ο ήχος είναι εξαιρετικός και η εφαρμογή αισθάνεται τέλεια. Αυτά τα νέα ασύρματα ακουστικά Bluetooth ακύρωσης θορύβου έχουν εξατομικευμένη εφαρμογή των ασύρματων ακουστικών επόμενης γενιάς της Bose.

Επιπλέον, εξατομικεύουν έξυπνα την ακύρωση θορύβου και την απόδοση ήχου για αδιάκοπη, καθηλωτική ακρόαση όπου κι αν βρίσκεστε. Για να εξασφαλίσουν άνεση όλη την ημέρα και ασφαλή εφαρμογή, συνοδεύονται από τρία ζεύγη άκρες αυτιών και τρία ζεύγη προσαρμοσμένων ιμάντων σταθερότητας για να βρείτε την καλύτερη εφαρμογή για τα αυτιά σας. Αποκτήστε τη μοναδικότητά σας με ήχο και εφαρμογή προσαρμοσμένη στα μέτρα σας.

Τα αθλητικά ακουστικά και ακουστικά είναι επίσης κατασκευασμένα από ανθεκτικά και ανθεκτικά στον ιδρώτα υλικά για να διασφαλίζεται ότι δεν θα καταστραφούν ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονων προπονήσεων. Επιπλέον, έχουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και είναι εύχρηστα, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε την προπόνησή σας χωρίς διακοπές.

4 – Οδηγίες για γιόγκα

Η έναρξη μιας νέας ρουτίνας άσκησης μπορεί να είναι μια συντριπτική εμπειρία. Όταν ξεκινάτε, μπορεί να έχετε πρόβλημα να κατανοήσετε πώς να ξεκινήσετε ή να διατηρήσετε τη σωστή φόρμα. Για παράδειγμα, η γιόγκα θα πρέπει να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος ενώ προάγει τη χαλάρωση. Αλλά αν παλεύετε να κάνετε τις στάσεις της γιόγκα σωστές, θα αισθανθείτε απογοήτευση και άγχος.

Ευτυχώς, μια απλή οδηγία για το χαλάκι γιόγκα μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Αυτό το προϊόν γυμναστικής όχι μόνο σας κρατά άνετα ενώ κάνετε γιόγκα, αλλά σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε μια καλή ροή γιόγκα. Τα προϊόντα γυμναστικής όπως αυτά σας κρατούν σε καλό δρόμο και σας δίνουν κίνητρο κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας.

Με τις στάσεις της γιόγκα και τα ονόματά τους τυπωμένα στο χαλάκι, θα έχετε έναν οπτικό οδηγό στον οποίο μπορείτε να ανατρέξετε για να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τις κινήσεις σωστά. Το να κοιτάς τις στάσεις που εκτυπώνονται στο χαλάκι είναι επίσης πιο άνετο και παραγωγικό από το να τις κοιτάς από το smartphone σου. Κυρίως επειδή είναι λιγότερο πιθανό να αφήσετε τη πόζα σας για να ελέγξετε αν το κάνετε σωστά.

Εικόνα Amazon: χαλάκι γιόγκα NewMe Fitness

5 – Ζάρια γυμναστικής

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους που οι άνθρωποι χάνουν το κίνητρο για άσκηση είναι το πόσο επαναλαμβανόμενη γίνεται. Κάνοντας την ίδια ρουτίνα άσκησης κάθε μέρα θα κάνει την άσκηση να νιώθεις σαν αγγαρεία. Για να βελτιώσετε τη ρουτίνα της προπόνησής σας, είναι καλή ιδέα να προσθέσετε ποικιλία στην προπόνησή σας. Ωστόσο, η αναζήτηση ασκήσεων και η δημιουργία ενός προγράμματος απαιτεί χρόνο. Αλλά όχι αν έχετε ένα σετ με ζάρια γυμναστικής.

Επιπλέον, τα ζάρια γυμναστικής είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να αναμίξετε τη ρουτίνα της προπόνησής σας. Και αυτό γιατί αντί να δείχνει αριθμούς, κάθε πλευρά του ζαριού δείχνει μια διαφορετική ρουτίνα άσκησης. Όταν ρίχνετε τα ζάρια, πρέπει να κάνετε τις ασκήσεις στις οποίες προσγειώνονται. Όσο περισσότερες πλευρές έχουν τα ζάρια, τόσο μεγαλύτερη ποικιλία έχετε. Ως αποτέλεσμα, οι πιθανότητες να έχετε την ίδια ρουτίνα άσκησης κάθε μέρα είναι ελάχιστες.

Τα σετ ζαριών γυμναστικής διατίθενται σε διαφορετικές ποικιλίες ανάλογα με το πού τα παίρνετε. Μπορείτε να βρείτε σετ ζαριών που περιλαμβάνουν στάσεις γιόγκα, βασικές ασκήσεις και προπονήσεις υψηλής έντασης, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ που ταιριάζει στο στυλ προπόνησης και στο επίπεδο φυσικής σας κατάστασης.

6 – Gadgets Fitness Tracker

Η άσκηση μπορεί να σας αποθαρρύνει εάν δεν είστε σίγουροι πού βρίσκεστε στο ταξίδι σας στη φυσική κατάσταση. Πολλοί άνθρωποι αισθάνονται πιο άνετα γνωρίζοντας πώς προχωρούν. Επομένως, εάν τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ορατά, μπορεί να αρχίσετε να αμφιβάλλετε για την ικανότητά σας να παραμείνετε σε φόρμα. Επιπλέον, εδώ είναι χρήσιμο να έχετε ένα γυμναστήριο.

Τα gadgets Fitness Tracker είναι φορητές συσκευές που παρακολουθούν την υγεία σας και καταγράφουν την καθημερινή σας φυσική δραστηριότητα. Είτε περπατάτε στο κατάστημα είτε παρακολουθείτε ένα μάθημα περιστροφών στο γυμναστήριο, αυτές οι έξυπνες συσκευές καταγράφουν πόσα βήματα έχετε κάνει, πόση απόσταση έχετε διανύσει και πόσες θερμίδες έχετε κάψει την ημέρα.

Μπορούν επίσης να παρακολουθούν τον καρδιακό σας ρυθμό και τα μοτίβα ύπνου σας για να σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε πιο προσεκτικά την υγεία σας. Με έναν ιχνηλάτη φυσικής κατάστασης που παρακολουθεί την πρόοδό σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να είστε υγιείς. Με προϊόντα γυμναστικής όπως αυτά μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και με κίνητρο.

Προϊόντα γυμναστικής

7 – Εφαρμογές επιβράβευσης φυσικής κατάστασης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια καλή ανταμοιβή μπορεί να παρακινήσει τους ανθρώπους να κάνουν σχεδόν οτιδήποτε, επομένως ένας τρόπος για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε παρακινημένοι μέσω της άσκησης είναι να κατεβάσετε εφαρμογές επιβράβευσης φυσικής κατάστασης. Όπως υποδηλώνει το όνομά τους, οι εφαρμογές ανταμοιβής fitness σάς ανταμείβουν για την επίτευξη των στόχων φυσικής κατάστασης.

Είτε τρέχετε έναν συγκεκριμένο αριθμό μιλίων κάθε μήνα είτε χάνετε ένα συγκεκριμένο βάρος κάθε εβδομάδα, κερδίζετε ανταμοιβές για κάθε ορόσημο που φθάνετε. Οι ανταμοιβές διαφέρουν από εφαρμογή σε εφαρμογή, αλλά οι πιο συνηθισμένες είναι το ψηφιακό νόμισμα, τα εμπορεύματα γυμναστικής και τα κουπόνια και οι δωροκάρτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο κατάστημα εφαρμογών ή στα καταστήματα συνεργατών τους.

8 – Έξυπνα μπουκάλια νερού – Έξυπνα προϊόντα γυμναστικής

Η παραμονή ενυδατωμένη είναι ένα ουσιαστικό μέρος της άσκησης, καθώς ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός σας και λιπαίνει τις αρθρώσεις σας. Αλλά όταν μπαίνεις στη ζώνη, μερικές φορές ξεχνάς να κάνεις ένα διάλειμμα και να πιεις νερό. Και αν δεν ενυδατώνεστε κατά τη διάρκεια της άσκησης, η άσκηση θα γίνει πιο άβολη και δύσκολη.

Ωστόσο, με ένα έξυπνο μπουκάλι νερό θα σας υπενθυμιστεί να ξεκουραστείτε και να πίνετε νερό κατά τη διάρκεια της προπόνησής σας. Ένα έξυπνο μπουκάλι νερού είναι ένα μπουκάλι νερού που έρχεται με χαρακτηριστικά τελευταίας τεχνολογίας που σας βοηθούν να παραμείνετε παραγωγικοί κατά την άσκηση. Αυτό το έξυπνο gadget μπορεί να παρακολουθεί την πρόσληψη νερού και ακόμη και να σας υπενθυμίζει να πίνετε νερό αν παρατηρήσει ότι δεν το έχετε καταναλώσει εδώ και καιρό.

Επιπλέον, πολλά έξυπνα μπουκάλια νερού συνδέονται με το smartphone σας μέσω Bluetooth και λειτουργούν με μια εφαρμογή που μπορείτε να κατεβάσετε. Αυτό σας επιτρέπει να διαμορφώσετε εύκολα το έξυπνο μπουκάλι νερού σύμφωνα με τις επιθυμίες σας.

Προϊόντα γυμναστικής

Συμπερασματικά προϊόντα γυμναστικής

Είναι εύκολο να πούμε ότι η άσκηση θα σας βοηθήσει να επιτύχετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η δυσκολία, ωστόσο, είναι να κάνετε αυτό το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη φυσική κατάσταση και να μπείτε σε μια σταθερή ρουτίνα προπόνησης. Με τα σωστά προϊόντα γυμναστικής, μπορείτε να διατηρήσετε τη ρουτίνα άσκησής σας σε καλό δρόμο.

Επιπλέον, ίσως αξίζει να αγοράσετε ένα προϊόν γυμναστικής που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στη γυμναστική, είτε πρόκειται για ένα αλκοολούχο βραχιολάκι είτε για μια εφαρμογή στην έξυπνη συσκευή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα ενθαρρυνθείτε περισσότερο να ασκείστε τακτικά και να πετύχετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

8 κινητήρια προϊόντα προπόνησης και γυμναστικής που πρέπει να δείτε - Sassy Townhouse Living

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Ξηρά χείλη

Αν έχετε ξηρά χείλη, ξέρετε πόσο αντιαισθητικά και άβολα μπορεί να είναι, αλλά υπάρχει ελπίδα. Μπορείτε επιτέλους να τα ενυδατώσετε, να τα λειάνετε και να τα γεμίσετε. Ωστόσο, τα ξηρά χείλη μπορεί να ερεθίσουν το δέρμα σας και να προκαλέσουν υπερβολική ξηρότητα, ερυθρότητα, σκάσιμο, αιμορραγία και φαγούρα. Τέλος, μπορείτε να νικήσετε το σύνδρομο ξηρών χειλιών και να έχετε τα απαλά, σαρκώδη και λεία χείλη που σας αξίζουν και λαχταράτε.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️