9 Καλύτερες γονικές αμυχές για το 2023 που πρέπει να γνωρίζετε

9 Καλύτερες γονικές αμυχές για το 2023 που πρέπει να γνωρίζετε

27 Μαΐου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Είναι πάντα καλή ιδέα να ανακαλύπτουμε γονεϊκές αμυχές που λειτουργούν, κάνουν τη ζωή μας πιο διαχειρίσιμη και παρέχουν τις καλύτερες ευκαιρίες για τις οικογένειές μας. Εάν είστε ιδιοκτήτης σπιτιού και γονέας, τώρα είναι η ώρα να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να δώσετε στα παιδιά σας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση. Αυτό σημαίνει προγραμματισμός για το κολέγιο, βοήθεια με τις εργασίες για το σπίτι και μια ντουζίνα άλλα πράγματα.

Γονείς αμυχές

Γονείς αμυχές που λειτουργούν

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Οι μητέρες και οι πατέρες στη δεκαετία του 2020 αντιμετωπίζουν μια μεγάλη ποικιλία προκλήσεων. Αυτά περιλαμβάνουν την αύξηση της πιθανής τιμής πώλησης ενός σπιτιού, την ασφάλεια του και την προσθήκη βελτιώσεων φιλικών προς τα παιδιά. Επιπλέον, είναι σημαντικό να ανακαλύψετε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα ενοικιάζοντας επιπλέον χώρο, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ενέργειας, γνωρίζοντας τι να κάνετε σε περίπτωση πυρκαγιάς και προσθέτοντας ακίνητα στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το να μεγαλώσεις μια οικογένεια ή να μάθεις ποια γονεϊκά προγράμματα λειτουργούν καλύτερα δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Αλλά γι’ αυτό είναι σημαντικό να μαθαίνουμε για τις επιλογές μας όταν σχεδιάζουμε το μέλλον για τις οικογένειές μας. Ανεξάρτητα από την ηλικία των παιδιών μας, όλοι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια βοήθεια και καθοδήγηση. Αλλά φυσικά θέλουμε πιο διαχειρίσιμους και αποτελεσματικούς τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη και πιο παραγωγική.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε αρκετές γονικές αμυχές για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη, ασφαλέστερη και πιο ανταποδοτική.

Γονείς αμυχές

1 – Ανακαλύψτε την εκπαίδευση στο σπίτι

Μία από τις πιο μετασχηματιστικές κοινωνικές τάσεις της τελευταίας δεκαετίας ήταν το κίνημα της εκπαίδευσης στο σπίτι. Τώρα νόμιμη στις περισσότερες πολιτείες, η ανατροφή παιδιών στο σπίτι απογειώνεται. Εκατομμύρια γονείς επιλέγουν να αφήσουν έναν σύντροφο στο σπίτι για να διδάξουν τα μικρότερα παιδιά. Στην ιδανική περίπτωση, η ρύθμιση δίνει στους γονείς πλήρη αυτονομία στην επιλογή των σχολικών βιβλίων και του υλικού μαθημάτων.

Επιπλέον, ως εναλλακτική στη δημόσια εκπαίδευση, η εκπαίδευση στο σπίτι έχει πολλαπλά οφέλη, όπως καλύτερες τυποποιημένες βαθμολογίες εξετάσεων και προσωπική ασφάλεια. Εάν δεν θέλετε να μάθετε μόνοι σας, μπορείτε να συνεργαστείτε με άλλους γονείς και να δημιουργήσετε ένα σχολείο γειτονιάς όπου ένας ενήλικας διδάσκει έως και δώδεκα παιδιά.

Επιπλέον, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημά μας τα παιδιά, είναι απαραίτητο να διασφαλίσουμε ότι τα παιδιά μας λαμβάνουν την εκπαίδευση που χρειάζονται και τους αξίζει. Η εκπαίδευση στο σπίτι διασφαλίζει ότι τα παιδιά σας θα έχουν καλή εκπαίδευση, που κατακλύζεται από ένα σύστημα που θέλει τον έλεγχο πάνω τους και τη μάθησή τους. Όσον αφορά τις γονεϊκές παραβιάσεις, η εκπαίδευση κατ’ οίκον παρέχει στην οικογένειά σας την εκπαίδευση που θέλετε και δεν επιβάλλεται από την κυβέρνηση ή τις τοπικές υπηρεσίες μας.

2 – Χρησιμοποιήστε τα ίδια κεφάλαια για να πληρώσετε για το κολέγιο

Ένα από τα πράγματα που λατρεύουν οι γονείς να κάνουν είναι να βοηθούν τα παιδιά τους να σπουδάσουν. Τα καλά νέα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού είναι ότι τα συσσωρευμένα ίδια κεφάλαια μπορούν να ολοκληρώσουν τη δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εκατομμύρια μητέρες και μπαμπάδες έχουν χρησιμοποιήσει HELOC (πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου κατ’ οίκον) για να έχουν πρόσβαση σε κεφάλαια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να καλύψουν μέρος ή το σύνολο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ενός παιδιού. Με καλές γονικές αμυχές όπως αυτές, μπορείτε να αποφύγετε το άγχος της ανησυχίας σχετικά με την πληρωμή για το κολέγιο στη συνέχεια.

Η ιδιοκτησία ενός σπιτιού συνοδεύεται από ευθύνες, αλλά υπάρχουν εξίσου πολλά οφέλη που σχετίζονται με την ιδιοκτησία ενός σπιτιού. Τα περισσότερα σπίτια εκτιμούν την αξία τους με την πάροδο του χρόνου και είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τους εργαζόμενους να κερδίσουν πίστωση, να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα και να έχουν ένα άνετο μέρος για να ζήσουν όλη τους τη ζωή. Επιπλέον, η χρήση ιδίων κεφαλαίων για την κάλυψη των δαπανών κολεγίου είναι μια εναλλακτική λύση για τους νέους που λαμβάνουν δάνεια και αποφοιτούν με σημαντικά χρέη.

3 – Κάντε το σπίτι σας ένα ασφαλές μέρος

Ποτέ μην υποθέτετε ότι το σπίτι σας είναι τόσο ασφαλές όσο χρειάζεται. Προστατέψτε τα παιδιά σας και τον εαυτό σας κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες. Στη δεκαετία του 2020, εκατομμύρια παιδιά με κλειδαριά γυρίζουν σπίτι από το σχολείο πολύ πριν τελειώσουν η μαμά και ο μπαμπάς τη δουλειά. Συνήθως αυτό σημαίνει ότι οι νεαροί ενήλικες περνούν μερικές ώρες χωρίς επίβλεψη ενηλίκου αρκετές ημέρες την εβδομάδα. Υπάρχει επίσης το θέμα της καθημερινής ασφάλειας.

Λοιπόν, τι μπορούν να κάνουν οι πολυάσχολες οικογένειες; Πρώτα, εγκαταστήστε έξυπνες κλειδαριές, μπάρες παραθύρων, φώτα ευαίσθητα στην κίνηση γύρω από την περίμετρο του κτιρίου και συναγερμούς που καλούν αυτόματα βοήθεια. Για παράδειγμα, ακόμη και τα συστήματα παρακολούθησης με πολλαπλές κάμερες είναι μια συμφωνία στις μέρες μας. Επιπλέον, το συνολικό κόστος των οικιακών συσκευών ασφαλείας έχει μειωθεί σημαντικά την τελευταία δεκαετία.

4 – Αυξήστε την τιμή πώλησης του σπιτιού σας

Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε σύντομα, προσπαθήστε να αυξήσετε την τιμή πώλησης του ακινήτου. Για παράδειγμα, εξετάστε το ενδεχόμενο να βάψετε τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό, να επισκευάσετε το δρόμο, να κάνετε μια ανακαίνιση του τοπίου στην μπροστινή αυλή, να ανακαινίσετε την κουζίνα, να αναβαθμίσετε τα μπάνια, να επισκευάσετε την οροφή, να κάνετε ενδελεχή επιθεώρηση HVAC ή μια μικρή πισίνα.

Φυσικά, προτού αποφασίσετε σε ποια έργα θα εστιάσετε, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν τοπικό κτηματομεσίτη για να μάθετε ποιες βελτιώσεις στη γειτονιά σας θα μπορούσαν να αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, αυτή είναι μια από τις πιο έξυπνες επενδυτικές στρατηγικές που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και μια από τις καλύτερες γονικές αμυχές που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ενεργειακά αποδοτικές ιδέες για τη βελτίωση του σπιτιού

5 – Προσθέστε άνεση με βελτιώσεις φιλικές προς τα παιδιά – Διασκεδαστικές αμυχές για γονείς

Τι κάνει για έναν άνετο χώρο διαβίωσης; Οι οικογένειες μπορούν να απολαύσουν πλήρως βελτιώσεις και προσθήκες, όπως πισίνες πάνω από το έδαφος, καταστρώματα αναψυχής, εξοπλισμό γυμναστικής στην πίσω αυλή, υδρομασάζ, γήπεδα μπάσκετ και πολλά άλλα.

Επιπλέον, ορισμένες βελτιώσεις φιλικές προς τα παιδιά είναι έργα DIY που δεν απαιτούν ειδικές δεξιότητες ή εργαλεία. Ωστόσο, σκεφτείτε να προσλάβετε έναν εργολάβο για μεγαλύτερες, πιο περίπλοκες εργασίες, όπως η εγκατάσταση ενός αίθριου ή μιας πισίνας πάνω από το έδαφος.

6 – Σταματήστε τη σπατάλη ενέργειας – Έξυπνες αμυχές για γονείς

Η ενέργεια κοστίζει χρήματα και αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος για την πρόληψη της σπατάλης. Το να είσαι γονιός σημαίνει να διατηρείς τα έξοδα του νοικοκυριού χαμηλά και διαχειρίσιμα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό εγκαθιστώντας ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή, αντικαθιστώντας τον παλιό μετρητή με μια έξυπνη συσκευή, ελέγχοντας και βελτιώνοντας τη μόνωση γύρω από τη δομή και πραγματοποιώντας ενεργειακό έλεγχο για τον εντοπισμό περιοχών όπου ο εξωτερικός αέρας δεν ανιχνεύεται. Με γονικές αμυχές όπως αυτές μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα και να σταματήσετε να σπαταλάτε ενέργεια.

7 – Κάντε την πυρασφάλεια ένα οικογενειακό έργο

Η διατήρηση της ασφάλειας των παιδιών είναι πρωταρχικός στόχος όλων των μητέρων και των πατέρων. Για τους ιδιοκτήτες σπιτιού, είναι απαραίτητο να έχουν ένα καλά δοκιμασμένο σχέδιο πυρασφάλειας. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, ακόμη και τα μικρά παιδιά πρέπει να ξέρουν τι να κάνουν και πώς να καλέσουν βοήθεια. Οι μηνιαίες ασκήσεις σώζουν ζωές και προστατεύουν περιουσίες. Επιπλέον, παρακολουθήστε ένα διαδικτυακό μάθημα που διδάσκει την πυρασφάλεια στην οικογένεια. Υπάρχουν δεκάδες δωρεάν μαθήματα που μπορούν να παρακολουθήσουν οι οικογένειες μαζί.

Ρωτήστε τους υπαλλήλους στον τοπικό πυροσβεστικό σταθμό σας εάν δίνουν αυτοπροσώπως μάθημα. Πολλοί το κάνουν και είναι πολύ καλύτερες από τις διαδικτυακές εκδόσεις. Ασκηθείτε τουλάχιστον μία φορά το μήνα και παρακολουθήστε ένα μάθημα CPR (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση) από έναν τοπικό πάροχο. Κάποια εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ απαιτεί μια μικρή αμοιβή, αλλά η γνώση μπορεί να σώσει ζωές σε πυρκαγιά ή άλλο είδος έκτακτης ανάγκης όταν ένα άτομο χάσει τις αισθήσεις του.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε να αντικαθιστάτε τις μπαταρίες του ανιχνευτή καπνού σας κάθε χρόνο. Και εγκαταστήστε υψηλής ποιότητας συναγερμούς καπνού LCD και συναγερμούς μονοξειδίου του άνθρακα για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές.

Γονείς αμυχές

9 – Προσθέστε ακίνητα στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο

Είτε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο είναι αυστηρά αφιερωμένο στον συνταξιοδοτικό πλούτο είτε στο χρηματιστήριο, εργαστείτε για να συγκεντρώσετε μια διαφορετική ομάδα περιουσιακών στοιχείων. Μην υποθέσετε ότι η κατοχή μετοχών 10 ή περισσότερων εταιρειών θα πετύχει τον στόχο. Αντίθετα, προσπαθήστε να εξισορροπήσετε το χαρτοφυλάκιο με μετοχές, ακίνητα, πολύτιμα μέταλλα και εμπορεύματα, για παράδειγμα. Επιπλέον, τα περιουσιακά στοιχεία που βασίζονται σε ακίνητα, όπως οι μετοχές των αμοιβαίων κεφαλαίων, έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα.

Όταν το χρηματιστήριο βρίσκεται σε πτωτική φάση, τα ακίνητα γενικά έχουν καλές επιδόσεις. Φυσικά, υπάρχουν εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, αλλά η ιδέα βασίζεται στο γεγονός ότι τα ακίνητα δεν είναι κατηγορία περιουσιακών στοιχείων σε χαρτί, αλλά απτά. Επομένως, οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν ακόμη περισσότερο τις επενδύσεις τους, γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα μέρος ή το σύνολο του κεφαλαίου να καταλήξει σε κτήμα. Η ισορροπία, η επιμονή και η συμπερίληψη της ακίνητης περιουσίας είναι τρεις βασικές αρχές για την οικοδόμηση ενός υγιούς οικονομικού μέλλοντος.

Με εξαιρετικές γονικές αμυχές όπως αυτές, μπορείτε να προστατεύσετε την οικονομική και προσωπική ασφάλεια της οικογένειάς σας για τα επόμενα χρόνια. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνετε θετικές αλλαγές που μπορούν να ωφελήσουν εσάς και την οικογένειά σας για ένα ασφαλές μέλλον για όλους.

Τυχαία ευρήματα

Αν σας αρέσει να ανακαλύπτετε τυχαία ευρήματα, θα θέλετε να ακούσετε για τα πέντε που βρήκαμε, δοκιμάσαμε και τώρα ορκιζόμαστε και αγαπάμε. Αν και αγαπάμε από στόμα σε στόμα, είναι συναρπαστικό να βρίσκουμε άμεσα προϊόντα που αποδείχθηκαν μόνιμα. Έχετε ακούσει ποτέ κάποιον φίλο να μιλάει για ένα νέο κραγιόν που έπεσε πάνω του και ήξερε ότι έπρεπε να δοκιμάσετε; Αυτά τα τυχαία ευρήματα γίνονται συχνά μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που γνωρίζουμε και αγαπάμε σήμερα.

Συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα Προγράμματα Συνεργατών. Προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτό μας παρέχουν έναν τρόπο να κερδίζουμε χρεώσεις συνδέοντας δωρεάν αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε από αγορές που πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανατρέξτε στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου μας για αποκάλυψη. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️