Oreos βουτηγμένα σε σοκολάτα »

Oreos βουτηγμένα σε σοκολάτα »

23 Απριλίου, 2023 0 By admin

Ίσως λοιπόν είναι ξεκάθαρο τώρα, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι, ομολογώ ότι λατρεύω τη σοκολάτα και μου αρέσει να βυθίζω πράγματα στη σοκολάτα. Δηλαδή, μπορείς πραγματικά να με κατηγορήσεις; Πριν από λίγες μέρες μοιράστηκα τα βουτηγμένα σε σοκολάτα jumbo marshmallows και τώρα μοιράζομαι σοκολάτα Oreos εδώ. Ξέρω, κρεμάω το κεφάλι μου ντροπιασμένος. Ζητώ συγγνώμη από εσάς και σε όλες τις ζώνες σας που δοκιμάζονται πραγματικά με όλες αυτές τις νόστιμες λιχουδιές. Αλλά αυτό που δεν μετανιώνω είναι το πόσο νόστιμα είναι αυτά τα βουτημένα με σοκολάτα Oreo. Πραγματικά περίμενα να είναι απλά αρκετά καλά, αλλά αυτά δεν είναι απλά πολύ καλά. Είναι πραγματικά πολύ νόστιμα! Είναι στην πραγματικότητα μακράν το καλύτερο «πράγμα» που καλύπτεται με σοκολάτα που έχω φτιάξει ή δοκιμάσει ποτέ!

Ο σύζυγός μου είναι μεγάλος θαυμαστής του Oreo. Αρκετές φορές την εβδομάδα παίρνει Oreos και ένα ποτήρι γάλα μετά το δείπνο. Δεν ήταν πολύ ενθουσιασμένος για να δοκιμάσει ένα από τα “βεβηλωμένα Oreo” μου, αλλά τον ανάγκασα να δοκιμάσει ένα και τον είδα να το μασάει. Ένα χαμόγελο σχηματίστηκε αργά στο πρόσωπό του. «Ουάου… αυτά είναι πραγματικά, πολύ καλά», αναφώνησε, απλώνοντας ένα άλλο. Προερχόμενος από λίγο Oreo Snob (και το λέω με τον πιο τρυφερό τρόπο), αυτό είναι ένα μεγάλο κομπλιμέντο!

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια, η οποία με βοηθά να συνεχίσω να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίξω εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς αμαζόνα. comεπειδή συμμετέχω στο Πρόγραμμα Συνεργατών της Amazon Services LLC

Συστατικά:

 • Oreos – Βρήκα αυτά τα αξιολάτρευτα Oreo για την Άνοιξη και το Πάσχα στο Target και απλώς ήξερα ότι έπρεπε να τα χρησιμοποιήσω, αλλά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τα κανονικά Oreo και υπόσχομαι ότι θα εξακολουθούν να είναι εξίσου νόστιμα!
 • Candy Wafers – τα χρησιμοποίησα από το Hobby Lobby
 • Sprinkles – κάντε κλικ εδώ για να πάρετε αυτό που χρησιμοποίησα.
 • Χαρτί ανθεκτικό στη λιπαρότητα

Κατευθύνσεις:

 1. τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτί κεριού στον πάγκο/τραπέζι σας
 2. Λιώνουμε τις γκοφρέτες καραμέλας και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λεία η σοκολάτα
 3. Βουτήξτε τα Oreo μέχρι τη μέση στη σοκολάτα. Εάν τα Oreo έχουν χαριτωμένο σχέδιο, προσέξτε πώς κρατάτε το Oreo όταν το βυθίζετε ώστε να μην καλύψετε το σχέδιο
 4. Κρατήστε τα βουτηγμένα στη σοκολάτα Oreos πάνω από ένα μπολ ενώ διακοσμείτε με ψεκασμούς
 5. τοποθετήστε τα Oreo στο χαρτί κεριού. Εάν χρησιμοποιήσατε τα Oreo για την Άνοιξη/Πάσχα ή άλλα Oreo με χαριτωμένα σχέδια, φροντίστε να τα τοποθετήσετε στο χαρτί κεριού με τη χαριτωμένη σχεδιαστική πλευρά προς τα πάνω.
 6. αφήστε τα Oreo να καθίσουν μέχρι να δέσει η σοκολάτα
 7. Μόλις δέσει η σοκολάτα, φυλάξτε τα σε αεροστεγές δοχείο για να μην μπαγιάσουν τα Oreo.

Έδωσα μερικές από αυτές τις λιχουδιές σε μια από τις καλύτερες φίλες μου για τα γενέθλιά της και έλαβα ένα μήνυμα αργότερα το ίδιο βράδυ αφού δοκίμασε ένα και είπε: “Αυτά τα Oreo είναι η βόμβα!” Και μαντέψτε – δεν έλεγε ψέματα. Αυτοί είναι η βόμβα! Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας είναι ότι οι άνθρωποι αγαπούν πραγματικά αυτό! Κερδίστε, λοιπόν, τόνους, δωρίστε τους σαν τρελοί και θα είστε ο πιο λατρεμένος μικρός αρτοποιός που ξόδεψε μόλις 20 λεπτά φτιάχνοντας τις πιο νόστιμες λιχουδιές ποτέ!

Μην χάσετε ποτέ ξανά μήνυμα!